Links

Sensistar
(Sport) Massage & Medical taping bij je thuis! /// 06-41701175

https://www.sensistar.nl/

 

Broekmann op weg naar werkplezier

Van sociale activering tot re-integratie en van jobcoaching tot loopbaanbegeleiding; als werkgever, werknemer en werkzoekende ben je bij Broekmann Personeelsdiensten aan het juiste adres. De weg naar werkplezier staat daarbij centraal, want puur werkplezier is onmisbaar voor een medewerker én een organisatie.

http://www.broekmann.nl/

 

Legal Consultancy

Mandaru Legal Consultancy bv is opgericht door mr. Marcel Garst. Sinds het afronden van zijn studie Nederlands Recht en tien jaar later de Beroepsopleiding Advocatuur is hij in diverse functies – zowel binnen als buiten de advocatuur - al vele jaren in de zakelijke en particuliere dienstverlening werkzaam.

http://www.mandaru-legal.nl/

 

Babette van Veen, Hartenvrouw

http://www.impactentertainment.nl/shows/details/1516-babette_van_veen#

 

Tapper Mode Erica

Dames en Herenmode

Dinsdag t/m Vrijdag geopend van 9.00 t/m/ 12.00  13.15 t/m 18 uur

zaterdag geopend van 9.00 t/m/ 17.00 uur.

Kijk voor meer informatie op  www.tappermode.nl

 

Vegter Tenten Verhuur Erica

Voor tenten/ tap installatie/ podium/ tafels en stoelen verhuur.

kijk voor meer informatie op: www.vegtertentenverhuur.nl

 

GD Sound verhuur

GD Sound is al meer dan twintig jaar een toonaangevend geluidsbedrijf in de regio Zuid-Oost Drenthe. Het bedrijf maakt gebruik van professionele apparatuur. Doordat GD Sound het geluid en licht verzorgt van verschillende bands draait het bedrijf door geheel Nederland, Duitsland en België.
 gd-sound.nl/home.html

 

De Moeflons

Feestband Moeflons is ontstaan rond 1975 en is "na wat wisselingen" de laatste jaren uitgegroeid tot een  strakke en  dampende feestband en hebben een goede en gevestigde naam in het feest, evenementen en bruiloftscircuit. www.moeflonspartyband.nl
 

Shadow Creek Ramblers

Shadow Creek Ramblers is definitief ontstaan in 2008. De grondslag is feitelijk gelegd door de zussen Hanneke en Sanne Vinke. Deze beide muzikanten waren al geruime tijd bezig met het vertolken van een niet alledaags country
www.scrband.com