Reportages

Trouwrepportage de fotografie is altijd spannend want het is de dag van het bruidspaar, het moet altijd goed zijn het is dus uitdagend . Ik vind het belangrijk dat iedereen op zijn gemak voelt en niet nerveus wordt van de camera. het moet gemoedelijk gaan, zeker geen stijve foto’s waarbij iedereen in een soort harnas gefotografeerd is. Om dit te versterken heb ik altijd voor de foto’s met het bruidspaar een aantal tools bij me om af te kunnen stappen van het oude vertrouwde.

Het samenstellen en maken van het trouwalbum komt van mijn hand. Ik wil zeker zijn van een compleet stuk werk. Kwaliteit is belangrijk de klanten verwachten dat de zorg waarmee zij zelf deze dag hebben samengesteld ook terug te zien is in de foto’s. Garanties voor het huwelijk geef ik niet, voor mijn trouwreportages kan ik alle garanties afgeven die u maar wenst.

Digitaal In alle opzichten bijzonder luxe uitgevoerd en de mooiste vereeuwiging van ieder huwelijk.
In een Professioneel fotoalbum
Dit eigentijdse fotoboek onderscheidt zich van de fotoalbums door extra verdikte boekbladen en een bijzondere cover. Het premium fotoalbum is beschikbaar in de formaten 30x30, 35x35 en 30x40 cm. De omslag van uw trouwalbum moet natuurlijk speciaal zijn. Naast het standaard aanbod voor de fotoalbums, bieden wij voor het premium fotoalbum een aantal bijzondere opties. Hierbij bestaat de omslag uit een combinatie van leer en foto. Deze covers zijn beschikbaar in diverse kleuren exclusief leer, mail gerust via mijn contact formulier!

In koffer of luxe bewaarbox

Een professioneel fotoalbum vraagt om een stevige bescherming. Bij het fotoalbum kunt u een bijbehorende zwart- of witleren koffer met stoffen binnenbekleding bestellen. Of kies voor een luxe moderne bewaarbox. De luxe bewaarbox is verkrijgbaar in antraciet en gebroken wit en is geschikt voor alle formaten.
Kies dus uw eigen stijl voor uw premium fotoalbum, beiden een prima manier om het trouwalbum in op te bergen of om veilig in te vervoeren.

Voor mij is het belangrijk dat iedereen die mij als fotograaf wil inhuren een idee krijgt wie ik ben, wat ik doe. De mogelijkheden strekken zich uit van alle denkbare familieaangelegenheden als doop, vormsel, communie, geboorte en tot trouw- en rouwreportages. Dierbare herinneringen vastleggen en deze vervolgens verwerken in een mooi album. Kwaliteit is belangrijk en klanten verwachten dat de zorg waarmee zij zelf deze dag hebben samengesteld ook terug te zien is in de foto’s. Garanties voor het huwelijk geef ik niet maar voor mijn trouwreportages kan ik alle garanties afgeven die je maar wenst!

Babyfotografie: Laat de mooiste momenten van uw kind vastleggen om te bewaren voor de toekomst.
fotograferen  zowel bij u thuis / op lokatie bij mij in de studio.
Denk bijv. eens aan een fotoshoot bij je thuis van je pasgeboren baby, niet alleen mooi voor op een geboortekaartje, maar ook mooi op canvas of in een passende lijst.

  

Voor de promotie is beeld materiaal nodig. Veel artiesten en bands laten zich verleiden om foto shoots te doen in de studio. De kracht van een artiest of band is tezien als de band aan het optreden is. Door de ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan lukt het mij om door te dringen in de ziel van de artiest of band.

Door deze kwaliteit komen steeds meer bands, artiesten en productie bedrijven aankloppen voor beeld materiaal. Veel van mijn foto’s zijn in omloop op websites van bands, posters voor optredens. Diverse promotie artikelen zijn inmiddels voorzien van beeld materiaal van mijn hand. Het is zelfs mogelijk dat u in uw huis een cd of dvd heeft van een artiest of band waarbij mijn beeldmateriaal is verwerkt in de cover.
 

Natuur fotografie probeer ik de schoonheid en de rust in het juiste perspectief voor mijn lens te krijgen. Natuur kan licht bewegen op de wind maar zal niet weglopen of veranderen van richting. Het mooiste van de natuur is het spel van de zon. Welke emotie je kunt vastleggen met een simpele zonnestraal.
Ik zal met regelmaat nieuwe foto’s publiceren met als thema natuur, deze foto’s neem ik als ik in Drenthe aan het rondwandelen ben. Het is fijn om de schoonheid van Drenthe te kunnen vastleggen…..